Voorstellen

Graag zou ik me willen voorstellen

Ik ben geboren (1954) en getogen, als 6e van de 7 kinderen in een boerengezin in Berkel en Rodenrijs. Van jongs af aan had ik al belangstelling voor de plantenwereld en ben dan ook een tuinbouwopleiding gaan volgen. In 1977 ben ik aan de slag gegaan bij het toenmalige Proefstation hier in Naaldwijk, in 2001 overgenomen door Wageningen Universiteit & Research. Gedurende die jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van plantengroei, met als specialisme watervoorziening en plantenvoeding.
Door teruggang in het aantal opdrachten, was in 2007 een reorganisatie onvermijdelijk. Na wat omzwervingen en een groot aantal sollicitaties heb ik in september 2009 gekozen voor een omscholingtraject naar het hoveniersvak. Nol met bloemenHierbij speelt mee dat mij een stageplaats werd aangeboden bij ‘Van der Burg Hovenier’, het hoveniersbedrijf van mijn broer Kees te Berkel en Rodenrijs. Tegelijk met de start van de stage ben ik in september 2009 begonnen met de 3-jarige SOG hoveniers (avond)opleiding, die ik in juni 2012 heb afgerond met het diploma Vakbekwaam hovenier. Sinds 1 januari 2012 ben ik als zefstandige gaan werken in siertuinen in het Westland e.o. en heb inmiddels al tientallen tevreden klanten. Met mijn kennis en ervaring kan ik zorgen voor een goed stukje werk en voor u een mooie en fraai verzorgde tuin, geheel naar wens.

Ik weet van aanpakken; dat heb ik vroeger op de boerderij van mijn ouders wel geleerd. Efficiënt werken om binnen het, door u gestelde budget te blijven hou ik bij mijn werk steeds in het achterhoofd.

Specialist in tuinonderhoud